Cockerdoodle hvalpe 30. marts 2024

Cockerdoodle – Cockerpoo

Wilma er vores sunde, smukke Cockerspaniel.

Wilma er patellaundersøgt (knæ) 0/0. Hun er øjenlyst, hvor der ingen tegn vises på øjensygdomme. Hendes hofter er kategori A, som er perfekt.

Hendes hvalpe henvender sig til aktive familier, som elsker at gå lange ture og kan lide at slappe af samtidig med at støvsugeren måske ikke skal i gang så tit, da fældningen er minimal.

X-faktor har hun meget af! Sko og strømper bliver gemt grundigt væk og hun afslører ikke hvor hun har gemt dem.

Faderen er Faxe, som er en chokoladefarvet dværgpuddel, som er testet 0/0 i knæ, øjenlysning uden tegn på arvelige sygdomme, DNA-testet fri for prcd-PRA. I kan se ham HER.

Prisen er 16.500 kr., hvor depositum er 6000 kr., som betales når du/I har besøgt os, hundemor og hvalpene og har den rigtige mavefornemmelse.

Ved interesse kontakt mig på 6057 4761 – alle spørgsmål er velkomne.

Scroll endelig videre ned.

Hver kommende hundeejer-/familie har sine egne præferencer i forhold til køn, farve og udseende. Vigtigst er at hundemor og hundefar er sunde og raske – det vigtigste udgangspunkt for en sund hvalp.

Her får I:

  1. To års garanti og kvittering (Garantien betyder, at hvis der senere mod forventnig skulle vise sig en invaliderende og medfødt fejl, så kan I vælge at levere hvalpen tilbage og få pengene retur, eller beholde Jeres hvalp og få kompensation i henhold til DKK’s anbefaling).
  2. Hvalpe af sunde forældre.
  3. Erfaring med opdræt af skønne hvalpe.
  4. Vaccination, sundhedsundersøgelse og ormebehandling x 3 (Panacur) inden fraflytning.
  5. Gennemskuelig og åbne forhold, hvor spørgsmål er tilladt.
  6. Hvalpe der er socialiseret og elsket til den store guldmedalje i en helt almindelig familie på fem med store hundehjerter.

Status – hr. Sort søger en skøn familie

Hr. Sort blev desværre valgt fra da hans familie ombestemte sig og ikke kunne lide farven sort, hvilket vi slet ikke forstår. Han er bedårende, smuk, legesyg og rolig som sine søskende. Vi har testet hundemor og hundefar for knæ, hofter, øjensygdomme, DNA-test, men ikke for lækkerhed.

Kom og besøg os og ham.

Cockerdoodle cockerpoo hvalpe
Cockerspaniel

Hr. Sort (se billede/fim ovenfor) – mangler en sød og helt almindelig familie, hundemor/hundefar.

Hr. Brun, Kongen af Bangkok – skal bo hos Annemette og familie. Vi er spændte på navnet…

Ludvig (brun med lysebrune aftegninger), Kongen af Svendborg – skal bo hos Trine og Rasmus.

Bella, Dronningen af Aabybro, skal bo hos Ida og Thomas.

Ponyo (Brun/hvid), Kongen af Århus – skal bo hos Sara, Kristian og Birk

Hvalpene må flytte hjemmefra når de er otte uger gamle lørdag d.25. Maj inden kl.12, så I kan få en god lang første dag sammen.

D.20.5

Pyha, det er varmt og dejligt. Lea og jeg laver lidt havearbejde og har mange firbenede hjælpere, men det er som om hjælperne, hvalpene, ikke har samme idé som os… SÅ… vi afholdte en fest igen på hvalpenes præmisser. Ha’ en dejlig pinsedag.

D.19.5

Lea har lavet denne video hvor hun har lavet vandbad i vores bradepande til hvalpene. Måske det også kunne hedde fuglebad, da min mand elsker fugle.. Jeg har her til aften fået en skinnende ren bradepanden til min ovn – ren win-win.

De får deres sidste ormekur (Panacur) i disse tre dage.

Ha’ en dejlig pinse.

D.17.5

STORT TILLYKKE til os alle sammen. Vores dyrlæge Josefine Godborg fra DyreklinikkenSyd kom på besøg og har tjekket alle hvalpene og der var ingen anmærkninger – så helt perfekte.

Alle hvalpene klarede vaccination, chipning til bravour.

Jeg spurgte til hvad hendes anbefaling var til at ordne ører hos en cockerdoodlehvalp, altså at man napper/hiver hårerne ud af øret som på en puddel, at man venter med det et par måneder. Det lyder måske lidt skørt at man skal hive ørehår ud på en hund, men det gør man på pudler (find videoer eller læs om det, så I måske lige ser det inden I lærer det). Ørerne skal selvfølgelig holdes rene, fri for snavs.

Personligt synes jeg, at det er nemmest at hive dem ud med fingrene. Tænk på, at det er virkelig dejligt at have rene ører, så kom igang, men vent lidt endnu.

Hvor meget spiser de bliver jeg spurgt om. Hos mig står maden fremme hele tiden (undtagen om natten, hvor vi alle skal sove og servicen er i 0). Jeg har fulgt vejledningen på maden fra Essentials, så dagligt i alt ca. 175 g, men det er selvfølgelig mere eller mindre. Er det varm spiser de måske mindre den ene dag og mere den anden dag.

Cocker hvalp
Søde hvalpe
Cockerpoo hvalpe
Cockerspaniel hvalpe
Cockerdoodle hvalpe

D.16.5

Traktoren er i fuld gang på marken ved siden af os, hvilket er dejligt så hvalpene bliver udsat for noget nyt og larmende. De er ret ligeglade med larmen – vigtigst er, at få Wilmas mælk. Hvalpene vil gøre ALT for at få en lille dråbe af Wilmas mælk. Ha’ en dejlig dag.

D.14.5

Nu nærmer tiden sig. Vi glæder os på Jeres vegne og nyder dem lidt endnu. Når de ikke har en fest, så sover de som en sten. De er vant til høje lyde som græsplæneklipperen, støvsugeren og børn der griner, laver sjov, Thomas (min mand) der snorker (ret højt) og så mig der en enkelt gang formåede at lave en højlydt pr.. – ingen dyr eller mennesker tog skade… Sov godt allesammen – vi har det bare godt.

D.12.5

Det går lige som det skal. Vejret er godt, vi er meget udenfor og har jo en fest hver dag og hele tiden. Vi forsøger at fjerne lidt ukrudt i haven, men det er som om at hvalpene sætter dagsordenen, så vi har bare sjov og ballade i stedet, hvilket jo er meget mere sjovt.

Lige et lille råd eller idé til Jer, som jeg faktisk selv havde savnet da vores hunde var små, var de gode og simple råd til, hvordan man får en hund i harmoni, hvor hele flokken, mennesker og dyr, er sammen på. I kan læse eller lytte til “Hvalp i harmoni” af Karina Rasmussen. Kan lånes gratis på e-reolen. Den er nem forståelig og I får mange gode fif (helt enkelt). Giv Jer selv tiden at lytte til den, når I slapper af, ordner ukrudt i haven, går en tur, sidder på en bænk og nyder livet… Alle kan aldre kan læse/lytte til den, også dig Birk.

Cockalier hvalpe

D.8.5

De sidste cockalierhvalpe som mangler en familie elsker også Wilmas mælk! Ha’ en dejlig onsdag.

Cockerdoodle hvalp

D.7.5

“Love is in the air…” tra lu la lej. Se lige hvor nuser søde, bløde og skønne de alle er!

Anden ormekur (Panacur) har de igen fået i tre dage.

Hvis I ønsker en rabatkode til foder fra Essentials, så skal I sende Jeres mail til mig og I får en kode. Brug den eller lad være. God tirsdag.

Cockerpoo hvalpe
sunde hvalpe cockerpoo
puddelblanding
Cockerdoodle hvalpe
søde cockerhvalpe

D.6.5

“At klippe selv eller ej – det er det store spørgsmål”. Herhjemme klipper vi selv, vi gør alting selv og holder det simpelt. Vi vil hellere på den årlige tur til Djurs sommerland end at bruge pengene på hundefrisør. Der findes mange gode klippevideoer på youtube og andre medier. Find een I synes er god og kast Jer ud i det.

Jeg har formået at klippe punkerfrisure på een af hundene, så jeg er ikke ret god til det, men hey, hundene ved ikke hvilken frisure de har og vi elsker dem uanset hvordan de ser ud!

Et godt kvalitets saksesæt er dog er ret god investering. Mener jeg gav 1000 kr for dette.

cocker cockalier

D.4.5

D.3.4

Godmorgen! Endnu en dejlig dag er begyndt og solen skinner. Vi skal ude senere i dag, men først morgenritualer med at gøre rent.

D.2.4

Hvalpene bliver mere og mere modige, så vi har været udenfor og leget. Moster Chica hjælper også med at opdrage hvalpene – vi er alle et godt team.

Hvalpemaden bliver mere og mere fast og hvalpene tager på som de skal. Nogle af Jer har spurgt til størrelse på halsbånd og jeg vil gætte på størrelse xs eller small, men er ikke helt sikker endnu.

Hvis I vil have en rabatkode til hundemad fra Essentials, så kan I sende Jeres mailadresse til mig. Brug rabatten eller lad være – det er op til Jer. Vuf og god torsdag.

D.30.4

Breakfast is served! Så er vi begyndt på mad. Hvalpemaden er most til uigenkendelighed og hvalpene slikker det i sig. Wilma elsker også hvalpemaden og slikker hvalpene rene efter de har trådt i maden og gået i maden. Det er virkelig et godt samspil.

I løbet af den næste uge vil maden være mere og mere normal, da deres fine skarpe tænder skal bruges til at tygge maden i stykker. Ha’ en dejlig tirsdag, mojn.

D.28.4

TUSINDE tak for dejlige besøg gennem hele weekenden. Vi er meget taknemlige over at vi lige får hilst på hinanden og hvalpene.

Hvalpene er virkelig trætter af så mange nye dufte og oplevelser og dejlig socialisering igen.

Sunde hvalpe
Cockerdoodle
A hofter søde hvalpe
Cockerpoo hvalpe
DKK opdrætter
opdrætter doodle stueopdræt

D.27.4

Hvalpene er meget populære – så populære at min søster og jeg lige kan få lavet en omgang hjemmelavet is mens børnene passer og plejer hvalpene. I kan tro hvalpene bliver socialiseret til den store guldmedalje. God lørdag aften til Jer.

D.26.4

Vi har fået besøg af kusinerne og nøj hvor de bare hygger med hvalpene.

D.25.4

Det går bare godt. Hvalpene er blevet bedre til at gå og Wilma er en meget opmærksom hundemor. Lige nu ligger de alle og sover. Ha’ en dejlig dag.

D.23.4

D.22.4

Godmorgen! Hvalpeboligen er nu skiftet og endnu en ny dejlig dag er startet. God mandag til Jer alle.

D.21.4

Alt går godt. Emmely (den mindste på 9 år), havde efter vores tidlige aftensmad hvalpene oppe ved bordet. Det må man godt når det er helt små hvalpe – ellers er vores hunde i deres kurv mens vi spiser, da vi sætter pris på, at hundene ikke tigger ved bordet (lidt manerer må da man have ;-)).

Cockerdoodle hvalpe

D.19.4

Godmorgen! De prøver at gå og snubler lidt igen og sådan går det indtil de bliver helt stabile på benene. Ha’ en dejlig weekend.

D.18.4

Godmorgen! Vi starter tidligt ud med fotoshoot inden pigerne skal i skole.

doodle hvalpe
cocker hvalpe
cockerspaniel
cockerpoo
cockerdoodle

D.15.4

Sundhed for alle pengene – de er dejlige tykke, jeg tror at Wilma producerer en god fløde, hvilket er perfekt.

D.14.4

“Se” lige med.

cockerpoo

D.11.4

Godmorgen! Hvalpekassen er skiftet og de får mælk igen, igen. Se lige hvor nuttede de ser ud. Mille er rigtig god til at slikke dem rene og hun gør sit job til UG.

D.8.4

“Jeg vil male dagen gul med en solskinsstribe på…” tra lu la lej og hvor er det endnu en dejlig dag i solskin. Hvalpene bliver passet til UG af Wilma og det går bare godt. Emmely (den mindste på 9) vil lige vise Jer hvalpene – vi er ikke professionelle herhjemme men gør det så godt vi kan. Ha’ en dejlig dag.

D.5.4

Håber I kan se at de bliver tykkere og større – alt er helt perfekt. Min datter er ved at støvsuger og det larmer virkelig, så har tilladt mig at lægge et lille musikstykke på. Rigtig god weekend.

D.3.4

I kan tro Wilma og hvalpene er dejlige. Wilma går kun kort ud og tisser og laver lort og kommer hurtigt retur igen til sine hvalpe. Curlingmoren (mig) skifter hvalpeboligen, sørger for frisk vand og mad og nusser med mor og hvalpene.

Hvalpene og Wilma ligger ved siden af soveværelset og det er dejligt at Wilma ligger roligt og i nat var jeg oppe gode to gange da Wilma skulle ud og besørge og den anden gang skulle jeg se om de alle lå som de skulle, hvilket de gjorde. Ha’ en dejlig dag.

D.1.4

Det går rigtig godt. Wilma er en god og rolig mor og se lige hvor dejlige hvalpene er!

D.30.3

STORT TILYKKE til Wilma, som ved middagstid fødte fem smukke cockerdoodle hvalpe. Fødslen gik rigtig godt og nu står det på ro, ro og atter ro. Se lige hvor søde, nuttede og smukke de alle er.